Tuinstraat 2-B, 1691 EP Hauwert
12:00 - 18:00 uur
nu de oneven weken op donderdag
Balsamicoazijn is een van populairste azijnsoorten. Toch is de ene balsamico de andere niet. Echte balsamico bestaat alléén uit wijnazijn en druivenmost. Nog belangrijker is of de azijn volgens de traditionele Modena-methode is gemaakt. Dit zie je aan het keurmerk 'Modena IGP'. Wat dit inhoudt? Dat de druiven zo'n 60 dagen op hout liggen om te gisten, vervolgens rijpt de azijn minimaal 3 jaar. Dat is extra lang, want alleen zo krijgt balsamico die authentieke, volle smaak. Het zuurgehalte is 6%. Dat is de officiële standaard voor azijn. Een heerlijke smaakmaker over je salade, carpaccio of gegrilde groente, in een marinade of bij kaas. Intens, caloriearm en superveelzijdig!
Tuinstraat 2-B, 1691 EP Hauwert
12:00 - 18:00 uur
nu de oneven weken op donderdag