Tuinstraat 2-B, 1691 EP Hauwert
12:00 - 18:00 uur
nu de oneven weken op donderdag
Water, SOJAbonen*, TARWE*, Zeezout, Koji-ferment, * = Biologisch
Shoyu is een milde Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Sojasaus is veruit het belangrijkste ingrediënt in de Japanse keuken. Heb je deze smaakmaker eenmaal geprobeerd, dan ben je verkocht. Het aroma is krachtig maar verfijnd. Wat je proeft is authentiek en op en top Japans. Het meest bijzondere? In shoyu vind je alle vijf de smaakcomponenten in één keer terug: zoet, zout, zuur, bitter én umami! Shoyu is heerlijk door (miso)soepen, bij soba- en udonnoedels, roerbakgerechten, of als milde dipsaus bij sushi.
Tuinstraat 2-B, 1691 EP Hauwert
12:00 - 18:00 uur
nu de oneven weken op donderdag